Gaura tuinen, Geeft kleur aan uw tuin

Tuinaanleg Vlaams-Brabant

Voor alle tuinaanleg in Vlaams-Brabant en omstreken kan je terecht bij Gaura Tuinen. Wij nemen zowel grote als kleine projecten voor tuinaanleg aan. Bij het aanleggen van tuinen verzorgen we, indien u wenst, het totaalproject. In samenwerking met tuinarchitecten brengen we de tuin van uw dromen tot leven. Dit gaat van het plaatsen van afsluitingen,terrassen, opritten, pallisades, carports, pergola’s en nog veel meer naar de aanplanting en het aanleggen van gazons. Ook daktuinen behoren tot onze mogelijkheden. Zo geniet u van een stukje groen zonder ‘plaatsverlies’.

 

Gaura Tuinen is gespecialiseerd in het verzorgen van aanplantingen van hagen, heesters en bomen in grote en kleine formaten. Dit natuurlijk naast het aanplanten van gazons. Bij Gaura Tuinen bieden we u verschillende opties voor het aanleggen van uw gazon. Zo kiest u voor een gazon bestaande uit grasmatten of wordt uw gazon gezaaid. Wij staan u steeds bij met advies over de plantenkeuze, zodat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin én de planten echt tot hun recht komen.

 

Om het project helemaal compleet te maken installeren we gepaste tuinverlichting, waar u dat wenst. Zo geniet u ook ’s avonds van een sfeervolle tuin.

 

Naast het aanleggen van tuinen bij nieuwbouw, verzorgt Gaura Tuinen ook tuinrenovaties. Hierbij vernieuwen we uw tuin of zorgen we dat uw verwilderde tuin terug in oorspronkelijke staat komt.

 

Wil u aan de slag gaan met uw tuinaanleg project met Gaura Tuinen als partner? Aarzel niet om Gaura Tuinen te contacteren.

Wij werken samen met:

HOF Tuinarchitecten

 

0499 60 80 34
Bezoek de website
Forelstraat 137
   9000 Gent

Tuinarchitecte Ann Tonnelier

 

0496 73 10 85
Bergkapelstraat 70
 1840 Londerzeel